Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Film sahnelerini aratmadı... Kilometrelerce kaçan şüpheliler böyle yakalandı

Film sahnelerini aratmadı... Kilometrelerce kaçan şüpheliler böyle yakalandı


Bursa'da polis ekipleri, şüphe üzerine Tofaş Şahin marka bir araca 'dur' ihtarında bulundu.

Film sahnelerini aratmadı... Kilometrelerce kaçan şüpheliler böyle yakalandı

Ancak 22 yaşındaki sürücü ve dört arkadaşı, polisin uyarılarına aldırış etmeden kaçmaya başladı. Takip edilen araç, yaklaşık 10 kilometre süren kovalamacanın ardından yolun kesilmesiyle durduruldu. Kaçan gençlerin, ehliyetsiz oldukları için polisle kaçma girişiminde bulundukları ortaya çıktı.

Olay, Yıldırım ilçesinde devriye gezen Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin, şüpheli gördükleri Tofaş marka Şahin model otomobile dur ikazında bulunmasıyla başladı. Direksiyondaki Ali Eren Ş. (22) ve araçtaki dört arkadaşı, polisin uyarılarını hiçe sayarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin ısrarlı ikazlarına rağmen durmayan sürücü ile polisler arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

Kovalamaca anı kameraya yansıdı
Takip edilen araç, yaklaşık 10 kilometre sonra Ankara yolu Otosansit Kavşağı'ndan döndü ve Duaçınarı bölgesinde köşeye sıkıştırıldı. O sırada bir vatandaş, polis ekiplerinin aracı durdurmak için çaba sarf ettiğini fark edip, aracını önlerine kırarak yardım etti. Film sahnelerini aratmayan bu kovalamaca sonucunda, beş şüpheli de yakalandı. Sürücü Ali Eren Ş.'nin, daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, sürücüye 50 bin lira idari para cezası kesildi.

Toplamda beş şüpheli, detaylı sorgulama yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi