Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Fenomen muhtar adayının davasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Fenomen muhtar adayının davasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı


Kırşehir'de Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında sosyal medyada fenomen olan muhtar adayı Aydın Battal'ın dolandırıldığı iddiasıyla ilgili duruşmada şüphelilerin savunmaları ortaya çıktı.

Fenomen muhtar adayının davasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Sanıklar M.B. ve E.C., kendilerine yöneltilen dolandırıcılık suçlamalarını reddederek, Aydın Battal'ı dolandırmadıklarını savundular.

M.B., düğün organizasyonları işiyle uğraştığını belirterek, olay tarihinden önce bir düğün için et ihtiyacı olduğunu ve Aydın Battal'ı bu nedenle aradığını ifade etti. Battal'ın kendisinin dizi çekiminde olduğunu ve eşinin yardımcı olabileceğini söylediğini aktaran M.B., dolandırıcılık gibi bir niyetinin olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Diğer sanık E.C. ise vefat eden annesinin anısına kurban kesmek istediğini ve bu amaçla Aydın Battal ile 45 bin TL karşılığında 6 kuzu için anlaştıklarını dile getirdi. E.C., kuzuların bir kısmını Battal'dan aldığını ve acil ödemeleri için M.B.'den diğer kuzuları almasını istediğini belirtti. Kendilerini resmi bir kurumdan gelmiş gibi göstermediklerini ve dolandırıcılık suçlamalarını kabul etmediğini vurguladı.

Aydın Battal ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanınmış bir isimdi. Seçimlerde kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına tepki olarak yazdığı şiir ve paylaştığı videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştı. Ayrıca "Gönül Dağı" adlı diziden teklif alarak kısa süreliğine dizi kadrosunda yer almıştı.

Dava sürecinin devam edeceği ve mahkemenin delilleri değerlendireceği belirtiliyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi