Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Feci kazada ölümden dönüp ekiplerle tartışan sürücü tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde aşırı hız yapan bir sürücünün kontrolündeki otomobil, önce bir ticari taksiye, ardından da refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

Feci kazada ölümden dönüp ekiplerle tartışan sürücü tutuklandı

Kaza, Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı'nda meydana geldi. S.A. yönetimindeki 07 ACH 887 plakalı otomobil, alt geçitten çıkarken direksiyon hakimiyetini kaybederek A.A. kontrolündeki 07 H 0265 plakalı ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeride savruldu.

Kaza sonrası S.A. ve araçtaki B.T.B. yaralandı. S.A., olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleriyle tartışarak gergin anlar yaşattı. Yapılan alkol testinde S.A.'nın 2,60 promil alkollü olduğu belirlendi. Sağlık ekipleri B.T.B.'yi hastaneye götürdü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. S.A., emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kazanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi