Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Feci kazada ağabey de hastanedeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde geçtiğimiz Haziran ayında meydana gelen trajik kazada, şehir içi yolcu minibüsünün çarptığı kardeşlerden Mehmet Mücel'in yaşamını yitirdiği bildirildi.

Feci kazada ağabey de hastanedeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Kaza, Talaytepe Mahallesi Mesut Yılmaz Caddesi'nde saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. Y.E. yönetimindeki minibüs, karşıya geçmeye çalışan Ahmet Mücel ve ağabeyi Mehmet Mücel'e çarptı. Ahmet Mücel'in kızı S.M. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılar Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ahmet Mücel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabey Mehmet Mücel ise dört günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

Mehmet Mücel'in cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından defnedildi. Sürücü Y.E. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Kaza anı, çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, kardeşlerin refüjden karşıya geçerken minibüsün çarpması ve ardından sürüklenmeleri anbean kaydedildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi