Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Feci kazada 2 kızını kaybeden acılı baba konuştu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kızını kaybeden ve eşi hastanede yaşam mücadelesi veren Şenol Kaya, yaşananları anlattı. Kaza anını hatırlamadığını belirten Kaya, "Yukarıdan gelirken 2 tırı solladığımı hatırlıyorum.

Feci kazada 2 kızını kaybeden acılı baba konuştu

Eşim bana çok ağır bir balata kokusu geldiğini söyledi. Tırın ön tekerinden kıvılcım çıktı ama başka bir şey olmadı. Biz korktuk ve 'Bir an önce bunlardan uzaklaşalım' dedik ama trafik ışıklarında yakalandık" dedi.

Olay, Çarşamba günü D-605 karayolu Çayırköy mevkisinde gerçekleşti. Y.Y. yönetimindeki 41 APV 561 plakalı damperli tır, trafik ışıklarında bekleyen 38 AFN 983 ve 16 FCH 74 plakalı otomobillere çarptı. Kazanın ardından tır sürücüsü olay yerinden kaçtı, ancak daha sonra jandarma ekiplerine teslim oldu. Yaralı olan 16 FCH 74 plakalı otomobildeki 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık personeline teslim edildi.

Miray Kaya (13) ve 7 yaşındaki kız kardeşi Elif, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazeleri, Kartepe Şirinsulhiye Mahallesi'nde kılınan namazın ardından Şirinsulhiye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne Hatice Kaya'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Şenol Kaya, hastanedeki tedavisinin devam ettiğini belirterek, "Saat 16:00 sularında Kandıra Kerpe'den dönerken küçük kızımın yüzünde yanık oluşmuştu. Onu korumak için geç saatlere kalmadan yola çıktık. Çayırköy'ün orasında kırmızı ışıkta durduk. Sonrasını hatırlamıyorum. Tırın freni patlamış olabilir, sürücü aracı sağa yatırmak yerine sola mı kırdı bilemiyorum. Benim iki canım gitti. Kusur varsa, cezasını çeksin. Değişen bir şey olmayacak, geri gelmeyecekler" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi