Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Fatih'te "yol ortasına park" tartışmasında arbede çıktı, 2 polis yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

Fatih'te "yol ortasına park" tartışmasında arbede çıktı, 2 polis yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı


17 Mayıs tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde Haseki Sultan Mahallesi'nde bir olay meydana gelmiştir. İddiaya göre, bir araç yol ortasına park ederek trafiği engellemiştir.

Fatih'te

Bu durumu fark eden sivil polis, şüphelilere yaklaşarak aracı kaldırmaları konusunda uyarıda bulunmuştur. Ancak şüpheliler, uyarılara aldırış etmemiş ve polise hakaretlerde bulunarak saldırmıştır.

Olayın devamında, arbede yaşanmış ve şüpheliler iki polis memuruna yumruk atmıştır. Polis memurları çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Durumu kontrol altına almak amacıyla polis ekipleri havaya uyarı ateşi açmış ve şüpheliler gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin aracında yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu ayrıştırma aparatı bulunmuştur.

Gözaltına alınan şüpheliler "Görevli Memura Mukavemet", "Hakaret", "Tehdit", "Kasten Yaralama" ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlamalarıyla adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

Bu olay, yol engelleme ve polise saldırı gibi ciddi suçları içermektedir. Yetkililerin hızlı bir şekilde müdahale etmesi ve şüphelilerin adalete hesap vermesi önemlidir. Bu tür olayların caydırıcı bir şekilde cezalandırılması, kamu düzeninin korunması ve toplum güvenliğinin sağlanması açısından önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi