Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Fatih’te korkutan yangın: Tek katlı ahşap baraka alev alev yandı

Fatih Yedikule Mahallesi'nde, tek katlı bir ahşap barakada yangın çıktı. Yangın, Hacı Piri Sokak'ta saat 02.30 civarında meydana geldi.

Fatih’te korkutan yangın: Tek katlı ahşap baraka alev alev yandı

Boş bir arsaya inşa edilen bu ahşap barakada henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın başladı. Mahalle sakinleri yangını fark edip hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak yangının yayılmasını önlemeye çalıştı. İtfaiye ekipleri ise yangına iki koldan müdahale ederek alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Yangın barakanın tamamını sararken, mahalle sakinleri panik içinde evlerinden dışarı çıktı.

Alev alev yanan baraka, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda söndürüldü ve uzun süre soğutma çalışmaları yapıldı. Yangın sonucunda ölü veya yaralı olmadığı belirtildi. Ancak, baraka tamamen kullanılmaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni hakkında itfaiye ekipleri araştırmalarını sürdürürken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi