Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Faili meçhul cinayet 19 yıl sonra aydınlatıldı, sevincini "yeniden doğdum" diyerek anlattı

Faili meçhul cinayet 19 yıl sonra aydınlatıldı, sevincini "yeniden doğdum" diyerek anlattı


Kastamonu'da 2005 yılında öldürülen Halil Çamyaran'ın katil zanlıları, olaydan 19 yıl sonra yakalandı.

Faili meçhul cinayet 19 yıl sonra aydınlatıldı, sevincini

Olay, 2005 yılında Kastamonu'nun Merkez ilçesi Hacıbey Köyü-Etyemez köyü yol ayrımında meydana gelmişti. Halil Çamyaran, evine giderken aracında başına ateş edilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Yıllardır faili meçhul olan cinayet, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda çözüldü. H.K. ve N.T. isimli şahısların da aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. H.K. ve N.T., adli makamlarca tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Halil Çamyaran'ın kız kardeşi Bahriye Çamyaran Erol, 19 yıldır adaletin sağlanması için mücadele ettiğini belirterek, kardeşinin katillerinin yakalanmasıyla büyük bir sevinç yaşadığını ifade etti. Erol, “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz” dedi. Ayrıca Erol, bu süreçte kendilerine destek olan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi