Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ezine Gıda İhtisas OSB'de Meslek Yüksekokulu kuruldu

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Meslek Yüksekokulu kuruldu


Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ezine Meslek Yüksekokulu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından dönüştürülerek Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu'na dönüştürülmüştür.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Meslek Yüksekokulu kuruldu

Bu dönüşümle birlikte, gıda sektörüne nitelikli eleman yetiştirilmesi ve bölgedeki sanayinin gelişimine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, bölgedeki hızla yükselen ve faaliyete geçen fabrikalarla yakın iş birliği içinde çalışacak ve gıda teknolojisi ve organize sanayi bölgesindeki yan alanlarda eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri yürütecektir.

Bu meslek yüksekokulunda, gıda ve yan sektörlere yönelik en güncel bilgi ve becerilere sahip elemanlar yetiştirilecek, araştırma-geliştirme çalışmaları ile gıda teknolojilerinin geliştirilmesine katkıda bulunulacak, staj ve işbaşı eğitim imkanlarıyla mezunların istihdamı garanti altına alınacak ve bölgedeki sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücü yetiştirilecektir.

Başvurular, 2024-2025 eğitim yılı için önümüzdeki aylarda başlayacaktır. Detaylı bilgi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin web sitesini (https://www.comu.edu.tr/) ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, gıda sektöründe geleceğe yön verecek nitelikli elemanların yetiştirilmesi konusunda hazırdır. Gıda sektöründe geleceğe yatırım yapmak isteyenler, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu'nu tercih edebilirler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi