Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Etkili iletişimin temeli dinlemek

Etkili iletişimin temeli dinlemek


Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Senem Çolak Yazıcı, etkili iletişim konusunda önemli bilgiler verdiği "Etkili İletişim Teknikleri" başlıklı program hakkında bilgi verildi.

Etkili iletişimin temeli dinlemek

Program, Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ile Eğitim Fakültesi iş birliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Dr. Senem Çolak Yazıcı, insanların günlük hayatlarının büyük bir çoğunluğunu iletişim kurarak geçirdiğini belirtti ve etkili iletişimin önemine vurgu yaptı. Programda, iletişimin temelinin dinlemek olduğunu söyleyerek, iyi bir dinleyicinin etkili iletişimde başarılı olmanın temel unsurlarından biri olduğunu ifade etti. İyi bir dinleyici olmanın özelliklerine değinen Yazıcı, beden dili, göz teması, vücut dili ve hareketlerin iletişimde önemli olduğuna dikkat çekti.

Yazıcı, etkili iletişimde kullanılabilecek yöntemler ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktardı. Günlük hayatta karşılaşılan sorunlardan örnekler vererek konuyu açıklığa kavuşturdu. Program sonunda katılımcıların sorularını cevaplayarak sözlerini tamamladı. "Kariyerimi Planlıyorum" eğitim serisi kapsamında gerçekleştirilen bu program, etkili iletişim becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere değerli bilgiler sunmayı amaçlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi