Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Etiler'de ünlü otelde film gibi olay kamerada: Epilepsi nöbeti geçiren kadın tecavüz iftirası attı

Etiler'de ünlü otelde film gibi olay kamerada: Epilepsi nöbeti geçiren kadın tecavüz iftirası attı


Etiler'de ünlü bir otelde eğlendiği bir erkekle odaya çıkan genç kadın, alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra epilepsi nöbeti geçirdi.

Etiler'de ünlü otelde film gibi olay kamerada: Epilepsi nöbeti geçiren kadın tecavüz iftirası attı

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın, hastaneye götürüldüğünde darp ve tecavüz iddiasıyla şikayetçi oldu. İddiaları reddeden adam ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Çiftin odaya birlikte girdikleri ve kadının bornozla hastaneye götürüldüğü anlar kameralara yansıdı.

Olay, 9 Haziran saat 03.00'te Beşiktaş Etiler'deki bir otelde gerçekleşti. Kapalı Çarşı'da kuyumculuk yapan Muhammet Emin K. (27) ve kuzeni Yücel İ. (41), kız arkadaşlarıyla otele geldi. Eski sevgilisi Yücel İ.'nin sosyal medya paylaşımını gören güzellik merkezi sahibi Hande Hazal S. (31), otele gelmek istedi ve kabul edildi. Kadını karşılayan Muhammet Emin K., birlikte barda eğlendikten sonra odaya geçti. Alkol ve uyuşturucu kullanan kadın, epilepsi nöbeti geçirdi.

Muhammet Emin K., kadının dilini çıkarmak için müdahale etti ve resepsiyondan yardım istedi. Sağlık ekipleri kadını hastaneye kaldırdı. Kendine gelen Hande Hazal S., darp ve tecavüz iddiasıyla şikayetçi oldu. Muhammet Emin K., kadına yardım ettiğini ve iddiaları reddettiğini söyledi.

Otel kameraları, kadının odaya kıyafetleriyle girdiğini ve bornozla çıkarıldığını kaydetti. Muhammet Emin K., “cinsel taciz”, “kasten yaralama” ve “uyuşturucu madde kullanmak” suçlarından adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi