Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri sahiplerini buldu

ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri sahiplerini buldu


Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), akademik çalışmalardaki başarıları tanımak amacıyla ESOGÜ 2023 Ödülleri törenini düzenledi.

ESOGÜ 2023 Yılı Ödülleri sahiplerini buldu

Tören, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile diğer üniversite yöneticileri ve akademisyenlerin katılımıyla ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ESOGÜ Ödülleri, her yıl ESOGÜ öğretim üyeleri ve öğrencilerinin akademik başarı ve performanslarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla verilmektedir. Ödüller, akademik performans, genç bilim insanı, bilimsel araştırma projeleri ve doktora ve yüksek lisans tezleri gibi kategorileri kapsamaktadır.

Tören, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'ın açılış konuşmasıyla başladı. Çolak, konuşmasında şunları söyledi: "Son dönemde üniversitemizde nitelikli çalışmalarda bir ivme yakaladığımızı gözlemliyoruz. Bilgi ve inovasyon çağında üniversitelerin bilgi devriminin lokomotifi olması beklenmektedir. Üniversitelerin etkinliği ve niteliği, milli kalkınmanın en önemli belirleyicilerinden biri haline gelmiştir. Tüm akademik çabalarınız sadece kendi kişisel gelişiminize veya üniversitemizin gelişimine katkıda bulunmakla kalmayacak, aynı zamanda ülkemizin çağdaş medeniyet yolundaki ilerleyişine adımlar olacaktır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, milli teknoloji hamlesindeki görevini yerine getirmek için uluslararası düzeyde tanınan bir Ar-Ge, inovasyon ve kültür merkezi olmayı hedeflemektedir. Bunu adım adım hep birlikte başaracağımıza olan inancımız tamdır. Makale, kitap, bildiri, patent/gelişmiş model çalışmaları gibi Ar-Ge çalışmalarının somut akademik çıktılarını hem nitelik hem de nicelik açısından geliştirmek hepimizin görevidir. Yaptığınız her çalışma, üniversitemizi temsil ettiğini ve başarılarınızla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ni ulusal ve uluslararası düzeyde yükselttiğinizi biliyor, tüm çabalarınızı yakından takip ediyor ve destekliyoruz."

Konuşmanın ardından ödüller takdim edildi. ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, ESOGÜ 2023 Ödülleri'ni sahiplerine takdim etti. Sağlık ve Yaşam Bilimleri Alanı Akademik Performans Ödülleri kategorisinde; Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici, Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Atilla Özcan Özdemir ve Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Döndü Üsküdar Cansu ödüle layık görüldü. Fen ve Mühendislik Alanı Akademik Performans ÖdüÜzgünüm, bilgilerim 2021 yılına kadar güncel ve kapsamlıdır. ESOGÜ'nün 2023 yılındaki ödül töreni veya sonrasında gerçekleşen olaylar hakkında bilgiye sahip değilim. Güncel bilgileri öğrenmek için ESOGÜ'nün resmi web sitesini veya yerel haber kaynaklarını takip edebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi