Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Eski eşinin başka erkekle fotoğrafını gördü, dehşet saçıp kayınbabasını öldürdü

Eski eşinin başka erkekle fotoğrafını gördü, dehşet saçıp kayınbabasını öldürdü


Adana'da eski kayınpederini öldüren damat, tutuklanırken verdiği ifadede, "Sosyal medyada eski eşimin başka bir erkekle fotoğrafını gördüm.

Eski eşinin başka erkekle fotoğrafını gördü, dehşet saçıp kayınbabasını öldürdü

Evine gittim, babası başkasıyla evleneceğini söyledi. 'Kızını başkasına nasıl verirsin' dedim ve tabancayla ateş açtım" dedi.

Olay, dün Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi 902. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşandığı eşi Z.B.'nin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını gören Ahmet Susam (43), 01 AVD 457 plakalı aracıyla mahalleye gelerek kayınpederi Muhittin Bulut (54) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Susam, belinden çıkardığı tabancayla eski kayınpederine altı el ateş ederek öldürdü, ardından tekmeleyip üstüne bastı.

Olay yerinden kaçan Ahmet Susam kısa sürede yakalandı ve ifadesinde, eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi Z.B.'nin sosyal medyada başka bir erkekle fotoğrafını gördüğünü ve bu kişiyle evleneceği bilgisini aldığını belirterek, "Öfkelendim ve eski kayınpederimin evine gittim. Onu görünce 'kızını başkasına nasıl verirsin' dedim ve tabancayla ateş açtım. Üzerine bastığımı veya tekmelediğimi hatırlamıyorum" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Susam, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi