Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Esenyurt’ta sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çalan hırsız kamerada

Esenyurt’ta sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çalan hırsız kamerada


İstanbul Esenyurt’ta kimliği belirsiz bir şahıs, sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çalarak kayıplara karıştı.

Esenyurt’ta sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çalan hırsız kamerada

Polis ekiplerinin şüpheliyi arama çalışmaları devam ederken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.20 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, emlakçı Murat Güleç, bir satış işlemi sonrasında bankaya gitmek için aracını cadde üzerine park etti. Aracının kapısını kilitlediği sırada, kimliği belirsiz bir şahıs sinyal kesici kullanarak aracın kilitlenmesini engelledi. Şüpheli şahıs, önce bankaya giderek Güleç’i kontrol etti, ardından araca yaklaşarak kapısını açtı ve koltuğun altında bulunan, içinde 300 bin lira nakit para olan torbayı alarak hızla uzaklaştı.

Parayı sahibine teslim etmek üzere olan Güleç, torbanın yerinde olmadığını fark edince büyük bir şok yaşadı. Durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor. Hırsızlık anları, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşadığı olayı anlatan Murat Güleç, “Tapu Müdürlüğü’nde satış işlemi gerçekleşti. Satıştan sonra nakit parayı aldım ve bir kısmını arabada bıraktım. Bankaya yatırmak için arabadan indim. Hırsız büyük ihtimalle sinyal kesici kullanmış. Bankada işim bittiğinde dövizciye gittim ve parayı sahibine verecektim. Parayı arabanın koltuğunun altına bırakmıştım. Paranın sahibi beni arayınca koltuğun altına baktım ve paranın olmadığını gördüm. Uğradığım bankanın önüne gittim ve durumu polis ekiplerine bildirdim. Polis ekipleri şu an inceleme yapıyorlar ve biz de bekliyoruz” dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi