Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Esenyurt’ta küçük kız çocuğunu darp eden market sahibi, annesinin önünde böyle dans etti

Esenyurt’ta su parasını ödemediği iddiasıyla 12 yaşındaki kızı darp eden market sahibi, polisin müdahalesiyle karakola götürüldü.

Esenyurt’ta küçük kız çocuğunu darp eden market sahibi, annesinin önünde böyle dans etti

Eve ağlayarak gelen kızının durumunu gören annesi, market sahibinden şikayetçi olacağını belirterek olayları cep telefonuyla kayda aldı. Market sahibi önce dans etti, ardından anneye vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Zafer Mahallesi’ndeki bir markette gerçekleşti. İddiaya göre, 12 yaşındaki yabancı uyruklu B.B. isimli kız çocuğu okuldan çıkarak marketten su aldı. Market sahibi Ş.S., kızın suyun ücretini ödemediğini öne sürerek bileğine ve yüzüne vurdu. Korkudan ağlayan kız eve dönüp durumu annesine anlattı. Annesi C.B., kızıyla birlikte markete giderek adamdan şikayetçi olacağını söyledi ve cep telefonuyla adamı kayda aldı. Market sahibi Ş.S., kadına hakaret edip dans ettikten sonra anneye vurdu. İhbar üzerine gelen polis ekipleri Ş.S.’yi gözaltına aldı. Market sahibinin dans ettiği anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Anne C.B., yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızım bugün eve geldiğinde gözlerinin kırmızı olduğunu gördüm. Ağladığını anladım. Ne olduğunu sorduğumda, su aldığı sırada yaşadıklarını anlattı. İlk başta neden söylemediğini sorduğumda ‘Ben burada yabancıyım, korkuyorum’ dedi. Ben de oturma iznim olduğunu söyledim ve markete gittik. Market sahibine, ‘Neden kızıma böyle yaptın? Sen kimsin?’ dedim. Kızımın hırsız olduğunu söyledi. ‘Kızıma para lazım değil ki, her gün ona para veriyorum. Aldığı suyun parasını ödedi. Neden böyle yapıyorsun’ dedim. Adam, bir şey içmiş gibiydi, hareketler yaptı ve dans etti. Onu videoya çekerek polise vereceğimi söyledim. Telefonu kapatıp çantama koyduktan sonra yüzüme vurdu ve ben düştüm. Düştükten sonra da kızıma vurdu. Daha sonra kızımın okuluna gittik ve bir öğretmene söyledik. Öğretmen polisi aradı. Polis ekipleri geldi. Sonra karakola giderek şikayetçi oldum ve kızımla hastaneye gittik. Çok korkmuştum. Polis ekiplerine teşekkür ederim.”

Yaşadığı olayı anlatan B.B. ise, “Marketten su aldım. Market sahibi parasını ödemediğimi söyledi ama ödemiştim. Bileğimi tuttu ve yüzüme üç kez vurdu. Orada başkaları da vardı. Eve gidip anneme söyledim. Annemle markete gittik. Annem video çektikten sonra ona vurdu ve annem düştü. Daha sonra kafama vurdu. Polise söyledik ve adamı aldılar” dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi