Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Esenyurt'ta freni boşalan tır, 5 araca çarptı: Yolun ortasında minibüsten inen kadın araçların arasında sıkıştı

Esenyurt'ta freni boşalan tır, 5 araca çarptı: Yolun ortasında minibüsten inen kadın araçların arasında sıkıştı


Esenyurt'ta freni boşalan bir tır, yolun ortasında yolcu indiren servise çarpmamak için park halindeki 5 araca çarptı.

Esenyurt'ta freni boşalan tır, 5 araca çarptı: Yolun ortasında minibüsten inen kadın araçların arasında sıkıştı

O sırada yolun ortasında duran servisten inen Özlem T. isimli yolcu, park halinde duran araçlar arasında sıkıştı. Bacağı kırılan kadın, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ve panik dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Esenyurt ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Gazi Caddesi'nde saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 34 FMG 64 plakalı tır, freni boşalınca kontrolünü kaybetti. O sırada yolun ortasında yolcu indiren bir servis aracı gördü. Tır, servise çarpmamak için manevra yaparken park halindeki 5 araca çarptı. İndiği servisten kaldırıma geçmeye çalışan Özlem T., tırın çarptığı park halindeki başka bir servis aracı ve otomobil arasında sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların da yardımıyla, olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri kadını sıkıştığı yerden kurtardı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadının bacağı kırıldı; tedavisi devam ediyor ve hayati tehlikesi bulunmuyor.

Kazayı gören Yusuf Tuncay, "Kendi aracımla Gazi Caddesi'nden aşağıya doğru iniyordum. Tırın freninin boşaldığını fark ettim, önünde bir araç vardı. Servis aracı yolun ortasında yolcu indiriyordu. Tır bana daha sonra da servis aracına vurarak durdu. Servis aracının altında bir bayan kaldı, ayağının kırıldığını gördüm. İtfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Servis aracı yolun ortasında bilinçsiz bir şekilde yolcu indirdi ve daha sonra kaçtı, durmadı. Tır da birkaç araca çarparak durdu" dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi