Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Esenyurt'ta 16 yaşındaki çocuğun cinayetinde şüphelilerin kaçışı kamerada

Esenyurt'ta 16 yaşındaki çocuğun cinayetinde şüphelilerin kaçışı kamerada


Esenyurt'ta 16 yaşındaki Asrin Ege Özel'in öldürülmesiyle ilgili olayın şüphelilerinin siteden kaçtığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Esenyurt'ta 16 yaşındaki çocuğun cinayetinde şüphelilerin kaçışı kamerada

Görüntülerde, şüphelilerden birinin yüzünü gizlediği görülürken, başka bir araç içerisindeki kişilerin silah doğrultarak kaçan şahısları takip ettikleri dikkat çekiyor.

Olay, Esenyurt'ta bir sitedeki dairede meydana gelmişti. İddiaya göre, 16 yaşındaki Asrin Ege Özel, arkadaşlarıyla birlikte evde uyuşturucu kullanırken bir başka arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Bir kişi ise yaralanmıştı. Yeni ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde ise yaşları küçük olan 2 şüphelinin endişeli bir şekilde siteden hızla kaçtığı, birinin ise yüzünü bereyle gizlediği görülmektedir.

Görüntülerde, site önünde bekleyen araç içerisinde bulunan şüphelilerin kaçan kişilerin ardından bakması, silah doğrultması ve ardından araçla takip etmeleri de yer almaktadır. Bu görüntüler, olayın ardından şüphelilerin izini sürmek ve olayın aydınlatılması için polis tarafından kullanılacaktır. Soruşturma devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi