Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzincan'da Takım Elbiseli Snowboard Keyfi: Ergan Dağı'nda Renkli Bir Sonbahar Gösterisi

Erzincan'da Takım Elbiseli Snowboard Keyfi: Ergan Dağı'nda Renkli Bir Sonbahar Gösterisi


Erzincan'da bulunan Ergan Dağı'nda takım elbiseleriyle snowboard yapan cesur vatandaşlar, kayak sezonunu renkli bir etkinlikle uğurladı.

Erzincan'da Takım Elbiseli Snowboard Keyfi: Ergan Dağı'nda Renkli Bir Sonbahar Gösterisi

Erzincan'ın muhteşem doğasına sahip Ergan Dağı'nda buluşan bir grup cesur vatandaş, kayak sezonunun sonunu takım elbiseleriyle uğurlayarak renkli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Erzincan ve çevre illerden gelen kayak severlerin yoğun ilgi gösterdiği Ergan Dağı Kayak Merkezi, göz alıcı göl manzarası eşliğinde kayak yapma fırsatı sunarken, bir grup vatandaşın takım elbise, kravat ve papyonlarla snowboard yapma cesareti göstermesi, olağanüstü bir görüntü şölenine dönüştü. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan kardiyoloji uzmanı Dr. Zafer Küçüksu ve yanındaki sağlık çalışanı arkadaşları Yunus Kaya, Şenol Bezek ve Yakup Ayvazoğlu, Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi'nde snowboard etkinliği için bir araya geldi. Takım elbiselerini giyip papyon ve kravatlarını takarak kasklarını da takan grup, sanki bir düğün törenine katılıyormuş gibi görüntüleriyle herkesi hayrete düşürdü. Takım elbiseli kayak tutkunları, snowboard yapmanın keyfini doyasıya yaşayarak eğlencenin doruklarına çıktılar.

Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Yakup Ayvazoğlu, takım elbiseleriyle Ergan Dağı'na "düğün"e geldiklerini ifade etti. Ayvazoğlu, "Bugün burada düğünümüz vardı, ona geldik. Bizim düğünümüz bu dağlardır, gelinimiz ise snowboarddur. Saygı amaçlı olarak takım elbiselerimizi giyip buraya geldik. Sezon çok güzel geçti, keyifli bir sezon oldu" dedi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan kardiyoloji uzmanı Dr. Zafer Küçüksu, doğa sporlarına olan ilgisini ve bu yıl Ergan Dağı'na saygı amaçlı böyle bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirtti. Küçüksu, "Bu sene karlar harikulade yağdı. Pistler burada mükemmel. Sezonun son günlerini arkadaşlarımızla burada Ergan'a saygı amaçlı takım elbisemizi giyinerek geçirmek istedik. Çok güzel bir gün oldu" şeklinde konuştu.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi