Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzincan'da Minik Öğrenciler Esentepe'ye Fidan Dikerek Doğa Sevgisi Aşıladı

Erzincan'da Minik Öğrenciler Esentepe'ye Fidan Dikerek Doğa Sevgisi Aşıladı


Erzincan'da düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler Esentepe bölgesine fidan dikerek doğa bilinci kazandırdı.

Erzincan'da Minik Öğrenciler Esentepe'ye Fidan Dikerek Doğa Sevgisi Aşıladı

Erzincan'ın doğa ve orman zenginliklerini koruma ve farkındalık oluşturma amacıyla önemli bir etkinlik düzenlendi. Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, minik öğrenciler Esentepe bölgesine fidan diktiler.

Erzincan Gazi İlkokulu 1-B sınıfı ve Ziya Gökalp İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, doğa bilincini artırmak ve ağaç sevgisini aşılamak amacıyla "Her Öğrencinin Bir Fidanı Olsun" sloganıyla düzenlenen "Esentepe Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Uygulama Projesi" kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirdi. Toplam 72 öğrencinin katıldığı etkinlikte, teknik ekipler öğrencilere destek verdi. Minik öğrenciler, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları toprakla buluşturarak, gelecek nesillere aktarılmak üzere dünyamızı korumada önemli bir adım attılar.

Fidan dikimi sırasında oldukça heyecanlı ve mutlu görünen minik öğrenciler, büyüklerinden devraldığımız dünyayı gelecek kuşaklara aktarmak adına önemli bir görevi yerine getirmenin gururunu yaşadılar. Etkinlik, doğanın önemini vurgulayarak çevre bilincinin oluşmasına katkı sağladı ve minik öğrencilerin doğaya olan sevgi ve sorumluluk duygularını pekiştirdi.

Erzincan'ın doğal güzelliklerini koruma ve yeşil alanları artırma amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerin doğa ile iç içe olmalarını ve geleceğe dönük sürdürülebilir bir çevre bilinci geliştirmelerini desteklemektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi