Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzincan'da kadın girişimcilere sorun çözme becerisi eğitimi verildi

Erzincan'da kadın girişimcilere sorun çözme becerisi eğitimi verildi


Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, kadın girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik bir etkinlik düzenleyerek topluma hizmet odaklı projelerini gerçekleştirdi.

Erzincan'da kadın girişimcilere sorun çözme becerisi eğitimi verildi

"Güçlü Kadın, Güçlü Toplum" projesi çerçevesinde, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı kadın girişimciler kurulu için "Sorun Çözme Becerisi" eğitim etkinliği düzenlendi. Eğitim, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Sevinç Köse Tuncer'in koordinasyonunda gerçekleştirildi. Fen-Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden İletişim Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Feyza Karslı tarafından sunuldu.

Etkinlik, öğrenciler Hasan Yılmaz ve Zilan Yegin tarafından moderatörlük yapıldı. TOBB Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Feyza Karslı ve öğrenci moderatörlere teşekkürlerini iletti.

Bu önemli etkinlik, kadın girişimcilerin güçlenmesine ve toplumda daha aktif rol almalarına destek olmayı hedefledi. "Sorun Çözme Becerisi" eğitimi, kadın girişimcilerin karşılaşabilecekleri zorlukları aşmalarına yardımcı olacak stratejik düşünme ve çözüm odaklı yaklaşımları geliştirmelerini sağlamayı amaçladı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, bu tür etkinliklerle toplumun farklı kesimlerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kadın girişimcilerin güçlenmesi, ekonomik büyüme ve toplumsal kalkınma için büyük önem taşımaktadır. Bu projenin kadın girişimcilerin desteklenmesine ve güçlendirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi