Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erzincan’da aranma kaydı bulunan 9 kişi yakalandı

Erzincan'da, toplamda 9 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası bulunan 9 kişi yakalandı.

Erzincan’da aranma kaydı bulunan 9 kişi yakalandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan kişileri tespit etti.

Bunlar arasında, basit yaralama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası olan bir kişi, silahla tehdit suçundan 2 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir kişi, 213 sayılı yasaya muhalefetten 2 yıl 1 ay hapis cezası alan bir kişi ve bilişim sistemleri kullanarak hırsızlık yapan bir kişi bulunuyor. Ayrıca, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 1 ay 15 gün hapis cezası alan bir kişi ile basit yaralamadan 2520 TL adli para cezası bulunan bir kişi de yakalandı.

Bunlara ek olarak, tehdit ve dolandırıcılık suçlarından ifadeye yönelik aranması olan üç şahıs daha yakalandı. Yakalanan toplam 9 kişi, Erzincan Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi. 2520 TL para cezası ve ifadeye yönelik cezası olan şahıslar, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi