Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Ergani Kaymakamı Bayramlaşmada Vatandaşını Unutmadı

Ergani Kaymakamı Bayramlaşmada Vatandaşını Unutmadı


Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen halka açık bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ergani Kaymakamı Bayramlaşmada Vatandaşını Unutmadı

Kaymakam Karaaslan, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı dini bayramlardan biri olduğunu vurgulayarak, bu özel güne kavuşmanın heyecanını paylaştıklarını ifade etti.

Kaymakam Karaaslan, tüm Müslüman aleminin ve Ergani halkının Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, herkesin ailesiyle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni etti. Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Karaaslan, ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti, güvenlik görevlileriyle bayramlaştı.

Daha sonra Karaaslan, Ergani Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastaların bayramını kutladı ve moral verdi. Bu ziyaretlerle birlikte Kaymakam Karaaslan, Ergani'deki vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi