Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erciş’te öğrenciler kalp koreografisi yaparak Anneler Günü'nü kutladı

Erciş’te öğrenciler kalp koreografisi yaparak Anneler Günü'nü kutladı


Erciş ilçesinde bulunan Reşit Çelik İlkokulu ve Anasınıfı öğrencileri, Anneler Günü'ne özel bir etkinlik düzenleyerek ilgi çekici bir kalp koreografisi sergiledi.

Erciş’te öğrenciler kalp koreografisi yaparak Anneler Günü'nü kutladı

Öğretmenlerinin liderliğinde, öğrenciler okul bahçesinde bir kalp şekli oluşturarak "Annem" yazılı kartonlarla Anneler Günü'nü kutladı.

Erciş Reşit Çelik İlkokulu ve Anasınıfı öğretmeni Merve Tokuçoğlu, "Anneler Günü için çocuklarımızla birlikte özel bir kalp koreografisi hazırladık. Çünkü çocuklar, annelerine güzel anılar bırakmayı ve onlar için emek harcayarak bir şeyler hazırlamayı çok seviyorlar. Normal sınıflarımızda da benzer etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerimiz, bu koreografiye katılmak için çok istekliydi ve bunu annelerimize güzel bir sürpriz ve hediye olarak sunacağız. Hem annelerimizi mutlu etmeyi hem de çocukları sevindirmeyi öğretmen olarak çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinlikte öğrenciler, renkli kartonları kullanarak kalp şekli oluşturdu ve üzerine "Annem" yazdı. Bu özel koreografiyle, öğrenciler annelerine duygusal bir jest yapmayı amaçladılar. Anneler Günü'nü kutlama amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin hem eğlenmesini hem de annelerini sevindirmeyi hedefledi.

Erciş Reşit Çelik İlkokulu ve Anasınıfı öğrencilerinin bu özgün etkinliği, öğretmenlerinin liderliğinde gerçekleşti. Hem öğretmenler hem de öğrenciler, annelerini sevindirmenin ve onlara özel anılar bırakmanın önemini vurguladı. Bu tür etkinlikler, çocukların duygusal bağlarını güçlendirerek aileleriyle aralarındaki sevgi ve anlayışı pekiştirmeye yardımcı oluyor.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi