Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mesleki Eğitimde Özel Öğrencileri İSG Uygulamaları" adlı Erasmus+ projesi hazırlanmıştır.

Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı

Bu proje, Avrupa Birliği tarafından kabul edilmiş ve Türkiye açılışı Düzce'de gerçekleştirilmiştir. Proje tanıtımı, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın'ın başkanlığında yapılmıştır.

Proje kapsamında, mesleki eğitimde özel öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği (İSG) uygulamalarına odaklanılmaktadır. Özel gereksinimleri olan öğrencilerin mesleki eğitim sürecinde İSG konularında bilinçlenmelerini sağlamak hedeflenmektedir. Bu proje, Avrupa Birliği'nin Erasmus+ programı tarafından desteklenmektedir.

Proje tanıtımında, yapılacak çalışmalar ve hedeflenen sonuçlar ele alınmıştır. Özel öğrencilerin İSG konularında bilinçlenmeleri için farklı eğitim materyalleri, seminerler ve uygulamalı etkinlikler düzenlenecektir. Bu sayede öğrencilerin mesleki eğitim sürecinde güvenli bir ortamda çalışmaları ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu Erasmus+ projesi, özel öğrencilerin mesleki eğitim sürecinde iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalıklarını artırmayı ve onlara daha güvenli bir eğitim ortamı sunmayı amaçlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi