Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Engellilere yangın eğitimi verildi

Engellilere yangın eğitimi verildi


Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireylere yönelik yangın eğitimi ve tatbikat düzenledi.

Engellilere yangın eğitimi verildi

Etkinlikte yer alan Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, engelli bireylerle yakından ilgilenerek sevgisizliğin en büyük engel olduğunu vurguladı ve engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için hassasiyetle çalışacaklarını belirtti.

Başkan Uzun, etkinliğe katılan tüm engelli kardeşlerine teşekkür ederek, "Sivas Belediyesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında yer aldık ve bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin her alanda eğitimlerinizi önemsiyor ve destekliyoruz. Amacımız, Sivas'ı engelli dostu bir şehir haline getirmektir" dedi. Başkan Uzun ayrıca, daha önce Cumhuriyet Üniversitesi'nde Özel Eğitim bölümünde görev yapması sebebiyle farklı engel gruplarındaki bireyleri yakından tanıdığını ifade etti.

Programın sonunda Başkan Uzun, engelli bireylerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, bu anıyı ölümsüzleştirdi.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi