Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
EMYO’da 'Emlak Sektöründe Deneyimler ve Doğru İletişimin Önemi' semineri düzenlendi

EMYO’da 'Emlak Sektöründe Deneyimler ve Doğru İletişimin Önemi' semineri düzenlendi


Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), "Emlak Sektöründe Deneyimler ve Doğru İletişimin Önemi" başlıklı bir seminer düzenledi.

EMYO’da 'Emlak Sektöründe Deneyimler ve Doğru İletişimin Önemi' semineri düzenlendi

Seminerin konuşmacısı olarak Gayrimenkul Danışmanı Pınar Ürersoy katıldı. Seminer, Anadolu Üniversitesi EMYO Seminer Salonu'nda gerçekleşti ve birçok öğretim elemanı ve öğrenci katılım gösterdi.

Ürersoy, seminerde mesleğe olan ilgisinden, deneyimlerinden, emlak sektöründeki işleyişin nasıl olduğundan ve mesleğin olumlu ve olumsuz yönlerinden bahsetti. Ayrıca, müşteri ile iletişimin nasıl kurulması gerektiği ve sosyal sorumluluk projelerine de değindi. Ürersoy, "Biz sadece mülk alıp satmıyoruz, insanlara yaşam alanı sunuyoruz. Kullandığımız kelimeler, takındığımız üslup işimizin yapıtaşlarından. Biz müşterilerimize doğru işleyiş sürecini aktarmak ve bu süreci eksiksiz ilerletmekten sorumluyuz. Kendinizi ve işinizi net, dürüst aktarmak sizin sektördeki yerinizi belirleyecek önemli faktörlerden" şeklinde konuştu.

Seminerin sonunda EMYO Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil Altınırmak, Pınar Ürersoy'a teşekkür belgesi takdim etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi