Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Emniyetten yivsiz tüfek ruhsatnamesi uyarısı

Emniyetten yivsiz tüfek ruhsatnamesi uyarısı


Erzincan Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatı olan vatandaşları süresi dolan ruhsatlarını yenilemeleri konusunda uyararak, son tarihin Eylül 2024 olduğunu ifade etmiştir.

Emniyetten yivsiz tüfek ruhsatnamesi uyarısı

Yapılan açıklamada, ruhsat süresi dolan vatandaşların 01.09.2024 tarihine kadar ruhsatlarını yeniletmeleri gerektiği belirtilmiştir. Ayrıca, bu tarihten sonra ruhsatlarının geçersiz sayılacağı ve ilgili kişilere 2521 sayılı Kanun'un 13. maddesi kapsamında işlem uygulanacağı vurgulanmıştır.

Bu duyuruyla birlikte, yivsiz tüfek ruhsatı olan kişilerin ruhsatlarının süresini takip etmeleri ve zamanında yenileme işlemlerini gerçekleştirmeleri önemlidir. Ruhsat süresinin geçmesi durumunda yasal yaptırımlarla karşılaşmamak adına, vatandaşların belirtilen tarihe kadar ruhsatlarını yeniletmeleri gerekmektedir. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bu açıklama, halkın bilgilendirilmesi ve kanuni düzenlemelere uyulmasının sağlanması amacıyla yapılmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi