Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Emet’te şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan dualarla anıldı

Emet’te şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan dualarla anıldı


Emetli Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan, 3 yıl önce Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşmesinin ardından dualarla anıldı.

Emet’te şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan dualarla anıldı

Emet İlçe Müftülüğü, Şehit P. Uzm. Çvş. Ahmet Asan'ın yıl dönümü sebebiyle Babukbey Çarşı Camii'nde Mevlidi Şerif programı düzenledi. Programda, Ahmet Asan ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi ve katılımcılara hayır pilavı dağıtıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan, Pençe Yıldırım Harekatı sırasında gösterdiği kahramanlık ve fedakarlıkla anılmaya devam ediyor. Toplumun her kesiminden insanlar, onun vatanseverliğine, cesaretine ve özverisine olan saygılarını göstermek için bu anma programlarına katılıyor.

Emet İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlidi Şerif programı, Ahmet Asan'ın ailesine ve yakınlarına destek ve başsağlığı mesajlarını iletmek, onun hatırasını yaşatmak ve şehitlerimizi unutmamak amacıyla önemli bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.

Muhabir : Mustafa AYYÜREK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi