Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elektrik faciası

Elektrik faciası


Bursa'nın Gürsu ilçesi Ericek kırsal mahallesinde, su borusunun patlaması sonucu tamir çalışması yaparken akıma kapılan ve hayatını kaybeden 43 yaşındaki Ferhat Damar'ın trajik ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Olay, tarlaları sulamak için gittiği alanda gerçekleşti.

Elektrik faciası

Ferhat Damar, su borularından birinin çatlaması üzerine yanındaki arkadaşlarıyla birlikte tamir için istasyona gitti. Ancak boru tamiri sırasında ayağı kayan Damar, tutunmak için istasyonun koruma demirlerine temas etti. Bu demirlerin elektrikli olduğunu fark etmeyen Damar, akıma kapılarak ağır yaralandı.

Olay yerinde bulunan jandarma ve arkadaşlarının müdahalesiyle kurtarılan Damar'a sağlık ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ferhat Damar'ın, olay yerine gitmeden önce mahalledeki bir markete uğrayıp arkadaşlarına selam verdiği ve ardından su borusunun bulunduğu alana geçtiği son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Damar'ın cenazesi, ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşlarıyla Ericek Mezarlığı'na defnedildi. Olayın ardından köy muhtarı tarafından elektrik kaçağı konusunda daha önce uyarı yapıldığı, ancak gerekli önlemlerin alınmadığı belirtildi. Ferhat Damar'ın ağabeyi Mustafa Damar, kardeşinin ölümünün ardından adaletin yerini bulmasını ve benzer ölümlerin yaşanmaması için hukuki sürecin başlatılmasını talep etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi