Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu

Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu


Elazığ İl Müftülüğü tarafından düzenlenen hac eğitim seminerine yüzlerce Elazığlı katıldı.

Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu

Seminer, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 yılı hac organizasyonu kapsamında hacca gidecek adaylara yönelik olarak gerçekleştirildi. İzzetpaşa Camisi'nde düzenlenen seminerde, İl Müftüsü İrfan Üstündağ ve yardımcıları tarafından katılımcılara hac ibadetiyle ilgili bilgilendirme ve tavsiyelerde bulunuldu.

Elazığ'da 11, 15 ve 28 Mayıs tarihlerinde toplamda bin 100 hacı adayının kutsal topraklara gönderilmesi planlanmaktadır. Katılımcılardan Fikret Çelik, heyecanlı olduğunu ve 15 yıldır sıra beklediğini ifade ederek, İslam aleminin diğer insanların da oraya gitmesini temenni ettiğini belirtti. Nurettin Bulut ise 72 yaşında olduğunu ve ilk kez hacca gideceğini dile getirerek, eşiyle birlikte gideceklerini ve hac ibadetlerinin kabul olmasını diledi.

Bu seminerler, hac ibadetini yerine getirecek olan hacı adaylarının bilgilendirilmesi, doğru şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri ve kutsal topraklarda huzurlu bir hac deneyimi yaşayabilmeleri için önemli bir rol oynamaktadır. Hacı adaylarına ibadetlerini yerine getirirken dikkat etmeleri gereken hususlar, tavsiyeler ve bilgiler seminerlerde paylaşılmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi