Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da uyuşturucuyla mücadele: 12 gözaltı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanıcıları ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 12 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

Elazığ’da uyuşturucuyla mücadele: 12 gözaltı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada, uyuşturucu maddeyle mücadele edildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 12 şüpheli şahıs arasında 9'u "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan adli işlem görürken, 3 şüpheli ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından değerlendirilen şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 8 parça halinde 315,61 gram esrar maddesi, 230 adet Ecstasy hap, 104 adet Lyrica hap, 10 parça halinde 3,73 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Bu operasyonlar, uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesi, toplumun güvenliğinin ve sağlığının korunması adına polis güçlerinin yürüttüğü çalışmaların bir parçasıdır. Uyuşturucu maddeyle mücadele, halkın güvenliği ve sağlığı için önemli bir konudur ve bu tür operasyonlarla suçluların adalete hesap vermesi sağlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi