Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da sokak satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Elazığ'da polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, 4 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Elazığ’da sokak satıcılarına operasyon: 4 tutuklama

Bu çalışmalar, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.

15-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalar yapılmış ve 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerin ardından 7 şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan adli işlem yapılmış, 4 şüpheli ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli makamlara sevk edilerek tutuklanmıştır.

Şüphelilerin üst ve ikametgah aramalarında ise 9,83 gram metamfetamin maddesi 8 parça halinde, 41,77 gram esrar maddesi 8 parça halinde, 65 kök Hint Keneviri, 362 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet fişek ele geçirilmiştir. Uyuşturucu maddelerin ve silahın ele geçirilmesiyle birlikte uyuşturucu ticaretiyle mücadele ve kamu güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir. Emniyet birimleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi