Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ'da sık sık yaşanan elektrik kesintisi esnafı bezdirdi

Elazığ'da sık sık yaşanan elektrik kesintisi esnafı bezdirdi


Elazığ'da son günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintileri, esnafı zor durumda bırakıyor.

Elazığ'da sık sık yaşanan elektrik kesintisi esnafı bezdirdi

Yaşanan kesintiler nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf, özellikle yaz aylarında uzun süreli kesintilerin ciddi sorunlara yol açtığını ifade etti.

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı Elazığ'da, Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi bölgesindeki ani elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiliyor. Kesintiler nedeniyle dükkanlardaki soğuk ve sıcak ürünlerin zarar görmeye başladığını dile getiren esnaf, mağdur olduklarını ve muhatap bulmakta zorlandıklarını söyledi. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkililerden duyarlılık bekliyor.

Çevre esnafından Baki Cengiz, "Eskiden çok kar yağardı, kışın ortasında elektrik kesintilerini doğal karşılıyorduk. Ancak şu anda yazın ortasında elektrik kesintileri yaşanıyor. Dolaplarımızdaki yiyecekler, satılık malzemeler bozulmaya yüz tutuyor. Elektrikler gidip gelince cihazlar arızalanıyor. Bu insanların çektiği çileye yazık değil mi? Yazın ortasında bu yaşanırsa kışın ne yapacağız?" dedi.

İzzetpaşa Mahallesi'nde otopark işleten Alpaslan Türk ise "Bu mahallede sürekli elektrik kesintileri oluyor. Çok katlı otopark olduğu için asansörle araçları taşıyamıyoruz ve müşterilerimize karşı mahcup oluyoruz. Hem müşteri hem esnaf açısından mağduriyet yaşıyoruz. Bu sorunun giderilmesini istiyoruz," diye konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi