Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ'da orman yangını: Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin ile Tepecik köyü arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin yaklaşık dört saat önce müdahale etmeye başladığı bildirildi.

Elazığ'da orman yangını: Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor

Yangın, Gezin'in Kışlacı Mahallesi'nde saat 11.00 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple başladı ve rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı, Tepecik köyüne kadar ulaştı.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yanı sıra itfaiye, İl Özel İdaresi, jandarma, ilçe belediyesi ve TEDAŞ ekiplerinin de müdahalede bulunduğu belirtildi. Yangının geniş bir alana yayıldığı ve havadan görüntülendiği aktarıldı.

Olay yerindeki son durumu paylaşan mahalle muhtarı Yılmaz Selçuk, "Saat 11.00'de Gezin Kışlacı mevkisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Orman İşletme ekipleri, müdüründen şefine kadar bütün ekipler canla başla çalışıyorlar. Yangını söndürmek için greyder ve dozer gibi iş makineleri de burada bulunuyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi