Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da öğrencilere tabiat eğitimleri sürüyor

Elazığ’da öğrencilere tabiat eğitimleri sürüyor


Elazığ İl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, öğrencilere yönelik tabiat eğitimi vermeye devam ediyor.

Elazığ’da öğrencilere tabiat eğitimleri sürüyor

 Şube Müdürlüğü, çeşitli okullarda öğrenim gören öğrencilere doğa ve çevre konularında bilinçlendirme çalışmaları düzenlemektedir. Son olarak Sivrice ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine yönelik tabiat eğitimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında biyolojik çeşitlilik, sulak alanların önemi ve korunması, korunan alanlarda biyokaçakçılık, doğal flora ve fauna varlığının korunması gibi konular ele alındı.

Tabiat eğitimi etkinliğine, öğretmenler ve kurum personeli dahil olmak üzere toplamda 86 kişi katıldı. Bu etkinlikler aracılığıyla öğrencilere doğal çevrenin korunması ve biyolojik çeşitliliğin değeri hakkında bilgiler aktarılarak, doğa sevgisi ve farkındalığı oluşturulmayı hedeflemektedir. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, gelecek nesillere doğa bilincini aşılamak ve çevre koruma konusunda farkındalık yaratmak adına bu tür eğitim faaliyetlerini sürdürecektir.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi