Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası olan 18 zanlı yakalandı

Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası olan 18 zanlı yakalandı


Elazığ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 18 şüpheli yakalandı.

Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası olan 18 zanlı yakalandı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası olan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürmektedir. 07-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan toplamda 18 zanlı yakalandı. Bu zanlılar arasında hırsızlık suçundan 28 yıl, nitelikli yağma suçundan 17 yıl, yağma kasten yaralama suçundan 16 yıl 7 ay, yağma suçundan 15 yıl, fuhuşa teşvik etmek veya aracılık etmek suçundan 9 yıl, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 6 yıl 7 ay, kumar oynanması için yer imkan sağlama ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan 10 yıl 3 ay hapis cezası bulunan 11 zanlı yer almaktadır.

Ayrıca devam eden çalışmalarda, Nailbey Mahallesi'nde meydana gelen bir kasten yaralama olayıyla ilgili 1 şüpheli daha yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen toplamda 19 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi