Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 zanlı yakalandı

Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 zanlı yakalandı


Elazığ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 zanlı yakalanmıştır.

Elazığ’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 zanlı yakalandı

Bu çalışmalar, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 13-20 Mayıs tarihleri arasında yapılmıştır.

Çalışmalar kapsamında, çeşitli suçlardan aranan 24 zanlı yakalanmıştır. Ayrıca devam eden çalışmalarda, Nailbey Mahallesi Yeşildere Sokak üzerinde bulunan işyerleri ve dernekte meydana gelen bir hırsızlık olayının şüphelisi de yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan 24 zanlı ve 1 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmiştir. Mahkeme tarafından tutuklanmaları kararlaştırılan şahıslar, cezaevine gönderilmiştir. Bu operasyonlarla birlikte kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanması ve hukukun gereğinin yerine getirilmesi amaçlanmıştır. Emniyet birimleri, toplumun güvenliğini sağlamak ve suçluların adalet önüne çıkarılmasını temin etmek için çalışmalarını sürdürecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi