Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 kişi yakalandı

Elazığ’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 kişi yakalandı


Elazığ'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 kişi yakalandı.

Elazığ’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 24 kişi yakalandı

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon, 26 Haziran - 2 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapıldı. Operasyon kapsamında, çeşitli suçlardan aranan 24 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahıslar arasında iş yerinden silahla yağma suçundan 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, kasten adam öldürme suçundan 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, hırsızlık suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, dolandırıcılık suçundan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, nitelikli cinsel istismar suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, kasten yaralama suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ve çeşitli suçlardan aranması olan 18 kişi bulunmaktadır.

Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonla ilgili detaylı inceleme devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi