Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Elazığ'da Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen TÜBİTAK 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ, TÜBİTAK Malatya Bölge Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Sağlam, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nusret Akpolat, Elazığ, Diyarbakır, Tunceli ve Bingöl İl Milli Eğitim müdürleri, akademisyenler, yarışmaya katılan öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, öğrencilerin gösterdikleri gayret ve çabaların her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayarak, dereceye giren tüm öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı. Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ da konuşmasında yarışmada derece elde eden öğrencileri tebrik ederek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi