Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Elazığ Belediyesi, Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak

Elazığ Belediyesi, Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak


Elazığ Belediyesi, "Gelecek Sensin" Projesi kapsamında gençlere yönelik bir seminer programı düzenliyor. Bu programda Türkiye'nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde etkili bir isim olan Gökhan Müftüoğlu, Elazığlı gençlerle bir araya gelecek.

Elazığ Belediyesi, Müftüoğlu’nu öğrencilerle buluşturacak

Seminer, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon yatırımlarıyla şehri geleceğe taşıma hedefi doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Eğitimci ve yazar Gökhan Müftüoğlu, sınav kazandıran taktikler konulu seminerde Elazığlı öğrencilerle buluşacak. Seminer, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2 Mayıs Perşembe günü saat 11.00'de başlayacak. Seminerin ardından bir imza programı düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi ve Pratik Hafıza Kurs Merkezi iş birliğiyle düzenlenen seminer ücretsiz olacak. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın gençlerin hayallerinin yanında yer alarak destek sağlamayı ve gençlere hizmet etmeyi hedeflediği belirtildi. Ayrıca, Gelecek Sensin programının geçtiğimiz dönem orta öğretim kurumlarını kapsayan bir şekilde başladığı ve yeni dönemde de devam edeceği ifade edildi. Seminere tüm öğrenciler davet edildiği ve etkinliğin ücretsiz olduğu vurgulandı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi