Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Efeler’de kaçak sigara operasyonu

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçak sigara üretimi ve kaçakçılığıyla mücadele amacıyla bir operasyon gerçekleştirildi.

Efeler’de kaçak sigara operasyonu

Bu operasyonda, V.K., A.G. ve K.Ö. isimli üç şüphelinin kaçak sigara ve tütün satışı yaptığı tespit edildi.

Şüphelilerin ikametlerinde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda, büyük miktarda kaçak sigara ve sigara yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Aramalarda 82 bin 500 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 120 bin adet boş makaron, 2 bin 090 kg kıyılmış tütün, 356 adet kesilmiş bandrol, 3 adet elektronik sigara sarma makinesi ve 3 adet elektronik kompresör bulundu.

Şüpheli şahıslar, operasyon sırasında yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında adli ve idari süreç başlatıldı. Kaçak sigara üretimi ve kaçakçılığı, yasa dışı faaliyetlerdir ve ciddi cezai yaptırımları bulunmaktadır. Bu operasyon, kaçak sigara ve tütünle mücadele kapsamında atılan önemli bir adımdır ve güvenlik güçlerinin kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi