Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Edremit'te lastiği patlayan tır karayolunu trafiğe kapattı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, lastiği patlayan bir tır İzmir-Çanakkale karayolunu tek yönlü trafiğe kapatmıştır.

Edremit'te lastiği patlayan tır karayolunu trafiğe kapattı

Edinilen bilgilere göre, E.Ö. tarafından kullanılan 10 ADF 736 plakalı tır, lastiğinin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek yolun ortasına yan yatmış ve içindeki kumlar yola saçılmıştır. Araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştır.

Kaza sonucunda İzmir-Çanakkale karayolu, Edremit mevkisinde çevre yolu yönünde kısmen trafiğe kapanmıştır. Polis kontrolünde geçici olarak yol, ilçe girişinden verilerek o bölgede trafiğe izin verilmiştir.

Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Yetkililer, kazanın nedenini ve detaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürmektedirler. Bu tür kazaların ardından güvenliği sağlamak ve trafiği normale döndürmek için gerekli önlemler alınır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi