Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Edremit'te Kovalamacanın Ardından 8 Gram Esrar Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Yakalandı

Edremit'te Kovalamacanın Ardından 8 Gram Esrar Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Yakalandı


Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Yunus ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyonda, "dur" ihtarına uymayan kişilerin attığı peçetelerden 8 gram esrar ele geçirildi. Amansız bir kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı.

Edremit'te Kovalamacanın Ardından 8 Gram Esrar Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, İbrahimce Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri rutin uygulama sırasında, şüpheli bir durumdan dolayı durdurmak istedikleri motosikletli şahısların dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladığını tespit etti. Kovalama esnasında, motosikletin arka koltuğunda oturan bir şahsın beyaz bir peçete ile bir şey attığı fark edildi. Polis ekipleri, şahısları takip ederek kovalamacayı sürdürdü ve Bora K. (22) ve Serdar Y. (25) isimli şahısları yakaladı.

Yakalanan şahısların kaçtıkları bölgenin incelenmesi sonucunda, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonla, sokaklarda dolaşan uyuşturucu maddelerinin yayılmasını engellemeye yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına yapılan bu tür operasyonlar, uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Yetkililer, bu tür suçlarla mücadelede kararlılıkla hareket edeceklerini ve halkın güvenliğini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulamaktadır.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam etmektedir. İlerleyen süreçte, şahısların yargılanması ve olayın tamamen aydınlatılması beklenmektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi