Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Edirne'de dur ihtarına uymayan otomobilde kaçak göçmenler yakalandı

Edirne'de dur ihtarına uymayan otomobilde kaçak göçmenler yakalandı


Edirne'de polis ekiplerinin uygulama yaptığı noktada dur ihtarına uymayarak kaçan otomobilde 1 organizatör ve 4 kaçak göçmen yakalandı.

Edirne'de dur ihtarına uymayan otomobilde kaçak göçmenler yakalandı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin girişinde uygulama yaptığı sırada şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheli otomobil, polis kovalamacası sonucu İstasyon Mahallesi’nde yakalandı. Duran otomobilde bulunan yaklaşık 17 düzensiz göçmen ve sürücü Şenol G. yaya olarak kaçmaya başladı. 2 Suriye ve 2 Libya uyruklu düzensiz göçmen ve sürücü Şenol G. polisler tarafından yakalandı.

Öte yandan, bir kaçak göçmenin sakat ayağına rağmen bastonuyla kaçtıktan sonra yakalandığı görüldü. Kaçak göçmenler, emniyetteki işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. Şüpheli otomobile sahte Bulgaristan plakası takıldığı öğrenilirken, sürücü Şenol G. göçmen kaçakçılığı suçundan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Polis ekipleri, kaçan diğer göçmenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi