Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
EBYÜ’de Narkogençlik sunumu

EBYÜ’de Narkogençlik sunumu


Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde (EBYÜ) Narkogençlik Sunumu Gerçekleşti

EBYÜ’de Narkogençlik sunumu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde Narkogençlik konulu bir sunum düzenlendi. Sunum, Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Rektör V. Prof. Dr. Çağrı Çırak, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve birçok akademisyen ile öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli Narkorehberler Komiser Hamza Hacıoğlu ve Polis Memuru Ali Hakkıoğlu tarafından tanıtım etkinliği yapıldı. Sunumda, büyüme madde ve olumsuz etkiler anlatıldı ve bu konuda bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca kısa bir film izletilerek maddeyle ilgili olarak kalıcı olarak oluşturulmaya çalışıldı.

Narkorehberler, kesintiler halinde madde bağımlılarıyla karşılaşmaları durumunda nasıl hareket ettikleri konusunda bilgi verdi. Ayrıca "Uyuma" isimli bir uygulama hakkında bilgi paylaşarak, bu konuda daha fazla bilinçlenmelerini sağladı.

Narkogençlik sunumunun ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Anabilim Dalı lisansı tarafından bir müzik dinletisi piyasaya sürüldü. Programın sonunda İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, müzik dinletisi yapan çiçek takdim etti.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi