Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Düzce'de Durdurulan Tırda 10 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 2 Kişi Gözaltına Alındı

Düzce'de Durdurulan Tırda 10 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 2 Kişi Gözaltına Alındı


Düzce'de durdurulan tırda 10 düzensiz göçmen yakalandı, 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce'de Durdurulan Tırda 10 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 2 Kişi Gözaltına Alındı

Düzce'de, şüpheli bir durum üzerine polis ekipleri tarafından durdurulan bir tırda yapılan denetimde, 10 düzensiz göçmen yakalandı ve 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Düzce'nin Olimpiyat Kavşağı mevkisinde gerçekleşti. Yabancı plakalı bir tırın şüpheli hareketler sergilemesi üzerine polis ekipleri tarafından durduruldu. Tırın içerisinde yapılan denetimde, içlerinde kadın ve çocukların da olduğu 10 düzensiz göçmen tespit edildi. Tırın sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan bir kişi ise gözaltına alındı.

Karakolda yapılan kontrollerde, göçmen kaçakçılığı faaliyetleri yürüten 2 şüphelinin, göçmenlere yurt dışına gitmeleri karşılığında para aldığı belirlendi. Bu doğrultuda, şahıslar tutuklama talebiyle adli makamlara sevk edildi. Yakalanan 10 düzensiz göçmen ise sınır dışı edilmek üzere Kocaeli'ye gönderildi.

Düzce polis ekipleri, düzensiz göçmen kaçakçılığı ve benzeri suçların önlenmesi konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Bu olay, yetkililerin titiz denetimleri ve hızlı müdahalesi sayesinde düzensiz göçmen kaçakçılığının engellenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi