Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Düzce'de 24 saatte 8 anız yangını çıktı

Düzce'de son 24 saat içinde 8 anız yangını meydana geldi.

Düzce'de 24 saatte 8 anız yangını çıktı

Bu yangınlardan biri Akınlar Mahallesi'nde 25 dönümlük bir araziyi etkiledi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun, bahçe bakımında kesinlikle ateş yakılmaması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, şehrin çeşitli bölgelerinde meydana gelen 8 anız yangınına müdahale ederek söndürdü. Akınlar Mahallesi'nde çıkan yangın özellikle büyük bir alanı etkileyerek 6 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları ise gece boyunca ve ertesi gün de devam etti.

Yangın bölgesine giderek incelemelerde bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun, vatandaşlara anız yakmamaları çağrısında bulundu. Coşkun, yangının 25 dönümlük bir araziye yayıldığını ve bazı tarlaların zarar gördüğünü belirtti. Olayın can kaybı ya da yaralanma olmadığını vurguladı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Amiri Mehmet Caner Polat da, anız yangınlarının toplumun önemsemediği ancak büyük felaketlere yol açabilecek olaylar olduğunu söyledi. Bahçe bakım ve temizliklerinde ateş yakılmaması gerektiğini vurgulayan Polat, rüzgarlı havalarda küçük bir kıvılcımın büyük bir yangına dönüşebileceği uyarısında bulundu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi