Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Düzce'de 19 sürücüye alkolden işlem yapıldı

Düzce'de 19 sürücüye alkolden işlem yapıldı


Düzce'de trafik denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, 12 bin 721 araç ve 684 motosikleti denetledi ve 140 aracı trafikten men etti.

Düzce'de 19 sürücüye alkolden işlem yapıldı

Jandarma ve Polis trafik ekipleri, suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla 20-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Düzce'de denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde 12 bin 721 araç, 894 motosiklet ve 16 okul servisi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde kusurlu bulunan 2 bin 466 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Ayrıca, alkolden işlem yapılan 19 araç sürücüsü ve trafikten men edilen 140 araç da belirlendi.

Yetkililer, ehliyetsiz araç kullanma, emniyet kemeri takmama, ışık donanımının kurala uygun olmaması, araçlarda teknik değişiklik yapma, kırmızı ışık ihlali yapma, hız kurallarına uymama ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermeme gibi suçları işleyen sürücülere yönelik denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi