Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
DSO Başkanı Selim Kasapoğlu: Avrupa Birliği Türkiye için Önemli Bir Partner

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu: Avrupa Birliği Türkiye için Önemli Bir Partner


Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Avrupa Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Avrupa Birliği'nin Türkiye için önemli bir partner olduğunu vurguladı

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu: Avrupa Birliği Türkiye için Önemli Bir Partner

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Avrupa Günü'nü kutlamak amacıyla yayımladığı mesajında, Avrupa'nın birlik, barış ve refahının sembolü olan bu günün önemine dikkat çekti. Kasapoğlu, Avrupa Birliği'nin siyasi, ekonomik entegrasyonun yanı sıra demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü gibi temel değerlerin savunucusu olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin kalkınması ve refahı için AB ile ilişkilerin güçlenmesi gerektiğine inandıklarını ifade etti.

Denizli'nin ihracatçı bir şehir olduğunu ve Avrupa Birliği üyesi ülkelere yapılan ihracatın büyük bir kısmının Denizli'den gerçekleştiğini vurgulayan Kasapoğlu, ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin oldukça güçlü olduğunu belirtti. Denizli Sanayi Odası olarak, Avrupa Birliği ile olan ilişkilerine büyük önem verdiklerini ve üyeleriyle birlikte Avrupa pazarına erişimlerini kolaylaştırmak ve iş birliğini geliştirmek için aktif çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kasapoğlu, ayrıca Denizli Sanayi Odası'nın Avrupa Birliği ile iş birliği içinde sanayi, ekonomi ve toplumun ilerlemesine yönelik projelerde yer aldığını ve AB Türkiye Delegasyonu ile olan ortaklık çerçevesinde Denizli'de AB Bilgi Merkezi'ne ev sahipliği yaptıklarını belirtti. Bu birlikteliğin DSO ve Denizli adına AB ülkeleri ve kurumlarıyla iş birliğini güçlendirecek çalışmalara imkan sağladığını ifade etti.

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, Avrupa Günü'nün barış, demokrasi ve refahın sağlanmasına ilham kaynağı olmasını temenni etti.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi