Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda konferans

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda konferans


Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, DPÜ Meslek Yüksekokulu'nda "Batı Medeniyetlerinin Temelleri ve İsrail" konulu bir konferans düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda konferans

Etkinlik, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Şehitleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Konferansa Tavşanlı İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, İlçe Müftülüğü'nden Fatih Eroğlu, Kızılay Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Hüseyin Şanlı, akademik ve idari personel ile okul öğrencileri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik gerçekleştirdi. Prof. Dr. Çelik, konuşmasında Filistin'de yaşanan zulme değindi, üzüntülerini dile getirdi ve bu zulmün son bulmasını temenni etti.

Konferansın moderatörlüğünü Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan yaptı. Konuşmacı olarak Dinler Tarihi Araştırmacısı Dr. Lütfü Özşahin katıldı ve Filistin'de yaşanan olayları dinler ve medeniyetler tarihleri açısından bilimsel olarak değerlendirerek ülkemiz ve bireyler olarak üzerimize düşen görevleri ele aldı.

Etkinlik sonrasında İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Dr. Özşahin'e teşekkür etmek amacıyla hediye takdim etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi